ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες ένα νέο βιβλίο για τη Βιολογική Καλλιέργεια της Ελιάς. Αν δεν ανήκετε στους ξερόλες και είστε από αυτούς που αναζητάνε τη γνώση, ο Γιώργος Δαουτόπουλος και ο Δημήτρης Χαραντώνης, Γεωπόνοι με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, ένωσαν γνώσεις και εμπειρίες στην καλλιέργεια του πολύτιμου αυτού δένδρου και τις θέτουν στην υπηρεσία σας.

Θεωρία και πράξη αλληλοεμπλέκονται για να σας δώσουν τη δυνατότητα να παράξετε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας με μικρότερο κόστος και να απολαύσετε καλύτερη τιμή από αυτήν που απολαμβάνουν οι χιλιάδες συμβατικοί ελαιοκαλλιεργητές.

Νέα επιστημονικά ευρήματα από την παγκόσμια έρευνα και πρακτική παρουσιάζονται απλά και πειστικά μέσα στις 224 έγχρωμες σελίδες του βιβλίου μαζί με δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες, πίνακες και διαγράμματα.

Στα κεφάλαια του βιβλίου περιλαμβάνονται: Εισαγωγή, Εγκατάσταση ελαιώνα, Καλλιεργητικές Φροντίδες, Φυτοπροστασία, Ειδικά θέματα θρέψης, Συλλογή, ελαιοτρίβιση και μετασυλλεκτικοί χειρισμοί, Πρόταση συμπληρωματικής Αειφορικης Διαχείρισης.

Το βιβλίο διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό από τους συγγραφείς, τηλ. 6976793909 και info@daoutop.gr  με χρέωση 25 ευρώ για 1 αντίτυπο, 45 ευρώ για 2 αντίτυπα και 60 ευρώ για 3 αντίτυπα και δωρεάν τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή από τα ΕΛΤΑ. Στείλτε μια πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και ένα κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιηθείτε από τα ΕΛΤΑ για την παραλαβή του.