Επιτέλους!. Βιολογική Καλλιέργεια της Ελιάς

Κυκλοφόρησε από τις 28/1/2020 το νέο βιβλίο για τη Βιολογική Καλλιέργεια της Ελιάς ISBN 978-618-5063-55-5 το οποίο ανέμεναν οι φίλοι μας ανά τη χώρα για πολύ καιρό. Η καθυστέρηση βελτίωσε πάρα πολύ το βιβλίο γιατί είχαμε την ευκαιρία να ενσωματώσουμε σε αυτό γνώσεις και εμπειρίες από το πρόσφατο 2ο Διεθνές Συμπόσιο για το Ελαιόλαδο και την Υγεία το οποίο οργάνωσε το Πανεπιστήμιο του YALE στους Δελφούς από 1-4 Δεκεμβρίου 2019.

Αν δεν ανήκετε στους ξερόλες και είστε από αυτούς οι οποίοι αναζητάνε τη γνώση, ο Γιώργος Δαουτόπουλος και ο Δημήτρης Χαραντώνης, Γεωπόνοι με εμπειρία πάνω από 40 έτη, ένωσαν γνώσεις και εμπειρίες στην καλλιέργεια του πολύτιμου αυτού δένδρου και τις θέτουν στην υπηρεσία σας.

Θεωρία και πράξη αλληλοεμπλέκονται για να σας δώσουν τη δυνατότητα να παράξετε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας με ισχυρισμό υγείας και με το μικρότερο κόστος και να απολαύσετε καλύτερη τιμή από αυτήν που απολαμβάνουν οι χιλιάδες συμβατικοί ελαιοκαλλιεργητές.

Νέα επιστημονικά ευρήματα από την παγκόσμια έρευνα και πρακτική παρουσιάζονται απλά και πειστικά μέσα στις 222 έγχρωμες σελίδες του βιβλίου μαζί με δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες, πίνακες και διαγράμματα (170 περίπου).

Το βιβλίο διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό από τους συγγραφείς, τηλ. 6976793909 και info@daoutop.gr  με χρέωση 25 ευρώ για 1 αντίτυπο, 45 ευρώ για 2 αντίτυπα και 60 ευρώ για 3 αντίτυπα και δωρεάν τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή από τα ΕΛΤΑ. Στείλτε μια πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και ένα κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιηθείτε από τα ΕΛΤΑ για την παραλαβή του. 

Ενημερώστε τους φίλους σας και κάντε μια συλλογική παραγγελία. Δύο άλλα έγχρωμα βιβλία που το συμπληρώνουν: Το έδαφος και η Φροντίδα του και Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί στη Γεωργία θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα στέρεο υπόβαθρο πρακτικών γνώσεων και να μειώσετε το κόστος παραγωγής. Στέλνονται στην προνομιακή τιμή των 38 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Αν έρθετε στην ΑΓΡΟΤΙΚΑ 30/1-2/2 θα βρίσκομαι εκεί όλες τις ημέρες. Καλέστε με για να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά και να δείτε τα νέα βιβλία.

Comments are closed.