Νέο βιβλίο για την Αμυγδαλιά

Αγαπητοί φίλοι,

Μόλις ολοκλήρωσα τη συγγραφή του νέου βιβλίου μου και άρχισε η περιπέτεια στην αναζήτηση εκδότη. Ένας από την Αθήνα μου έδωσε προμήθεια 10% αλλά ζήτησε να μην αναγραφεί ημερομηνία στο βιβλίο. Όταν τον ρώτησα γιατί μου απάντησε για να φαίνεται πάντα ότι είναι καινούργιο. Ακόμη περιμένει την απάντηση μου.

Ένας άλλος με αποθάρρυνε δηλώνοντας πως η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη (δεν είναι εποχή για νέες εκδόσεις, πόσοι είναι αυτοί που θα ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν, τα κόστη έχουν ανέβη τρομερά, κλπ, κλπ.). Οφείλω να ομολογήσω ότι όντως το κόστος έκδοσης έχει τριπλασιαστεί και ως επιχειρηματίας οφείλει να παίρνει τα μέτρα του. Κατέληξα να αναλάβω το μεγαλύτερο κόστος της έκδοσης γιατί δεν ήθελα να διαγράψω μια προσπάθεια 2 ετών που νομίζω πως έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το βιβλίο έχει έκταση 236 σελίδων, είναι έγχρωμο με πάρα πολλές έγχρωμες φωτογραφίες και διαγράμματα, ένα νέο πολύτιμο υλικό στη θρέψη των φυτών που απουσιάζει από τα σχετικά βιβλία και δεκάδες πρακτικές συμβουλές άμεσα υλοποιήσιμες. Τα κέρδη από την υλοποίηση μιας πρακτικής είναι σε θέση να κάνουν άμεση απόσβεση του κόστους του βιβλίου. Το βιβλίο έχει κοστολογηθεί να διατεθεί στο κοινό στην τιμή των 29 ευρώ.

Σκεφθήκαμε να καλέσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες μας και τους φίλους σας που καλλιεργούν ή σκοπεύουν να καλλιεργήσουν αμυγδαλιές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας μας ένα ε-μειλ στη διεύθυνση μας info@daoutop.gr ή στη διεύθυνση του εκδότη μας ekdoseis@zygos.gr δηλώνοντας την πρόθεσή τους να το παραγγείλουν. Σε όσους κάνουν έτσι την προεγγραφή θα χορηγηθεί έκπτωση 30%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 3/2/2022.

 Νάστε καλά και να στηρίζετε πρωτοβουλίες που οδηγούν στη διάδοση χρήσιμων γνώσεων στην Ελληνική γεωργία.

Comments are closed.