Ντόπια βιολογικά καρύδια για απόλαυση από τους φίλους μας ανά τη χώρα

Στις αρχές του Οκτώβρη και με αρκετές δυσκολίες εξαιτίας της φετινής έλλειψης εργατικών χεριών, ολοκληρώσαμε τη συλλογή από τον πρότυπο βιολογικό καρυδεώνα μας.

Τα καρύδια πλύθηκαν με καθαρό νερό υπό πίεση, απομακρύνθηκαν τα πράσινα περικάρπιά τους και τοποθετήθηκαν στις ρηχές κρεβατίνες με τον συρμάτινο πάτο για να αποβάλλουν την υγρασία που είχαν και αυτήν που απέκτησαν από το πλύσιμο.

Δύο ηλεκτρικοί ανεμιστήρες σκορπάνε αέρα για την επιτάχυνση του στεγνώματος και ήδη τα καρύδια είναι έτοιμα για διάθεση.

Θα ακολουθήσει ο διαχωρισμός τους κατά μεγέθη και η συσκευασία τους στα δίκτυα για μεταφορά από την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη.

Εφέτος θα δοκιμάσουμε τον καθαρισμό μιας ποσότητας γύρω στα πεντακόσια κιλά και η ψίχα η οποία θα προκύψει θα συσκευαστεί σε αεροστεγή συσκευασία η οποία θα διατηρείται σε ψυγείο ή καταψύκτη ανάλογα με το χρόνο αποθήκευσής της. Το κάνουμε για να εξυπηρετήσουμε φίλους που δεν έχουν  το χρόνο και το χώρο να διατηρήσουν τα καρύδια στα κελύφη τους (ο πιο φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος διατήρησης) και να περιορίσουμε την επιβάρυνσή τους από τα μεταφορικά, ιδιαίτερα με τα ΕΛΤΑ.

Μιλήστε με τους φίλους σας και συγκεντρώστε μια παραγγελία σε άσπαστα και σπασμένα καρύδια για να βρούμε τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής που είναι βέβαια οι μεταφορικές εταιρείες. Η τιμή χρέωσης παρόλες τις ανατιμήσεις θα είναι όπως και πέρσι 4,9 και 4,5 ευρώ το κιλό για τις πρώτες 2 κατηγορίες και 11,5 το κιλό για την ψίχα. Στις τιμές προστίθενται τα μεταφορικά.

Καλέστε μας στο 2310-673959 και 6976 79 39 09 για να δώσετε την παραγγελία σας ή να σας δώσουμε συμπληρωματικές πληροφορίες.

Comments are closed.