Σεμινάριο για τις Νέες Τεχνολογίες στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Έληξε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο για τις Νέες Τεχνολογίες στη Γεωργία (Ζεόλιθος, Μυκόρριζες και Ενεργοί Μικροοργανισμοί) που έγινε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.
Το σεμινάριο διοργάνωσε ο επιχειρηματίας μηχανημάτων κήπου κ. Νίκος Σιγανός με τη σύζυγό του Κάλυ για τους πελάτες της επιχείρησης.
Οι ερωτήσεις έπεσαν σαν βροχή μετά το τέλος κάθε θεματικής ενότητας και οι συμπατριώτες μας Κρήτες παραγωγοί και συνάδελφοι Γεωπόνοι έδειξαν να προβληματίζονται για όσα άκουσαν να προβάλλονται με πειστικά επιχειρήματα και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μερικοί είχαν αρχίσει ήδη να εφαρμόζουν κάποιες από αυτές τις τεχνολογίες και είναι ανυπόμονοι να δουν τα αποτελέσματα. Ο ομιλητής συνέστησε σε όλους να πειραματίζονται αφήνοντας μάρτυρες για να συγκρίνουν την επίδραση των νέων τεχνολογιών και για να μπορούν έτσι να πείσουν καλύτερα

τους ίδιους αλλά και τους πιο δύσπιστους φίλους και γείτονες.
Όπως πάντα ο ομιλητής Γ. Δαουτόπουλος δίδαξε και διδάχθηκε όπως θα δείτε σε άλλες αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν.
Δύο ημέρες πριν από την ομιλία ο Νίκος Σιγανός και ο Γιώργος Τραντάς με συνόδεψαν σε μια ξενάγηση σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για ενημέρωση και διαμόρφωση προσωπικής άποψης για τα προβλήματα της γεωργίας στην περιοχή. 

No Comments Yet.