ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 

Είναι ο τίτλος ενός εξαιρετικού Ελληνικού περιοδικού που αν και κυκλοφορεί από την πόλη μου, δυστυχώς το γνώρισα στο 96ο τεύχος του. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει το 98 με δύο δικές μου συνεργασίες που ελπίζω να συνεχιστούν, αν είναι θετική η ανταπόκριση των αναγνωστών του και των δύο φύλων. Η συνεργασία μου θα αφορά θέματα αειφορικής γεωργίας με προσπάθεια να παρουσιάζονται όχι μόνο θεωρητικά θέματα αλλά και καλές πρακτικές από όλον τον Ελληνικό χώρο.
Αν ρωτάτε τι διαπραγματεύεται, νομίζω πως ο συντάκτης του είναι ο πιο κατάλληλος για να το παρουσιάσει:

Υπάρχει γύρω μας μια Ελλάδα άγνωστη και γοητευτική. Σ' αυτή την Ελλάδα σας ξεναγεί το Ελληνικό Πανόραμα. Με γλαφυρά

οδοιπορικά αλλά και ιστορικά και επιστημονικά άρθρα. Ζωντανό και έγκυρο, με θαυμάσιο φωτογραφικό υλικό, το Ελληνικό Πανόραμα είναι ένα περιοδικό διαχρονικής αξίας, μια μοναδική εγκυκλοπαίδεια.

Για το φυσιολάτρη, τον περιηγητή, τον ερευνητή, τους νέους, όλη την ελληνική οικογένεια. Κάθε δύο μήνες είναι πηγή έγκυρης πληροφόρησης για την ελληνική φύση, ιστορία, παράδοση, επιστήμη.
Ταξιδέψτε μαζί του, ονειροπολήστε μέσα από τις σελίδες του, γνωρίστε σε βάθος την απρόσμενη ομορφιά της μικρής Ελλάδας, κοντινή αλλά τόσο άγνωστη.

Θεόφιλος Δ. Μπασγιουράκης
Η ετήσια συνδρομή για 6 τεύχη ανέρχεται στο ποσό των 39 ευρώ. Μάθετε περισσότερα για αυτό μαζί με τις άλλες δράσεις που διοργανώνει στην ιστοσελίδα του στο www.elliniko-panorama.gr 

No Comments Yet.