ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

44454ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

2η έκδοση

Έκδοση 2012, σελ. 254, Λιανική Τιμή 25 ευρώ

Έγχρωμο

Το πρώτο έγχρωμο βιβλίο για το Ιπποφαές σε δεύτερη έκδοση με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο νέος επενδυτής ή ο νέος αγρότης αν θα επενδύσει στη νέα πολυδύναμη και πολυδιαφημισμένη καλλιέργεια.

Γραμμένο σε γλώσσα απλή και κατανοητή ενημερώνει με τρόπο αντικειμενικό. Πριν ξοδέψετε το πρώτο σας ευρώ σε ακριβά φυτά μιας άγνωστης ποικιλίας, επενδύστε στην αναγκαία γνώση. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επένδυση για τη διασφάλιση των χρημάτων σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Χωρίς εξαρτήσεις και συμφέροντα με φυτώρια ή εμπορικά δίκτυα, το βιβλίο μου δίνει έγκυρη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Και σε αυτήν την καλλιέργεια θα γίνει όπως και σε πολλές άλλες που έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα μας. Οι πρώτοι που θα την υιοθετή­σουν θα είναι άτομα εκτός γεωργίας που αγαπούν όμως τη γεωργία και έχουν κάποια οικονομική άνεση. Θα έλεγα πως αν διαθέτετε σήμερα 2-3.000 ευρώ και δεν σας πειράζει αν τα χάσετε, μπορείτε να αναλάβετε το ρίσκο της νέας καλλιέργειας και κοντά σε εσάς να αποκτήσουμε και εμείς τις αναγκαίες γνώσεις επί του Ελληνικού εδάφους για τη νέα καλλιέργεια!.

Στο βιβλίο που έχετε στα χέρια σας, επιχειρούμε να δώσουμε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για να αποφασίσετε, αν θα προχωρήσετε στην καλλιέργεια και σε ποια έκταση. Παράλληλα, σας δίνουμε ενημέρωση για καλλιέργεια με τρόπο βιολογικό κάτι που πρέπει να θεωρείτε αναπόσπαστο κομμάτι της νέας καλλιέργειας, όπως επίσης και τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας από τα 3 χρόνια που καλλιεργούμε το φυτό σε μικρή έκταση σε 3 διαφορετικές περιοχές της χώρας μας.

Η μεγάλη ζήτηση για το φυτό έφερε στο προσκήνιο αυτόκλητους μεταφραστές-διαφωτιστές της κοινής γνώμης οι οποίοι μεταφράζουν τα branches του φυτού σε υποκαταστήματα! Οι πλευρικοί λαίμαργοι βλαστοί shout έμειναν απλά σουτ!

Ταυτόχρονα με τις τεχνικές πληροφορίες που μεταφέρουμε για την νέα καλλιέργεια, προχωρούμε και σε προτάσεις στον τομέα της οργάνωσης της διάθεσης της παραγωγής. Έναν τομέα στον οποίο υστερούμε αφάνταστα και από τον οποίο κρίνονται σε τελευταία ανάλυση και τα αποτελέσματα του παραγωγικού τομέα.